La Luna

Kalender
Facebook

LA LUNA er en forening til fremme af kultur, selvforståelse og åndsliv. Der lægges ligeledes stor vægt på det sociale samvær og vi er en lille hyggelig flok, der mødes i et forum af gensidig forståelse.

Åndedrætsmeditation

Hver anden onsdag, kl. 19.00 – 20.15 er der åndedrætsmeditation: “The Quantum Light Breath”. Alle der kan trænge til et pusterum fra hverdagens tanker og følelser inviteres til en time i åndedrættets tegn. Alle er velkommen og deltagelse er gratis. Det foregår på letforståeligt engelsk og den kræver ingen forkundskaber.

Trommerejser, rasler og klangskåle

Hver anden onsdag, kl. 19.00 – ca. 20.00 er der meditation i salen. Har du lyst til at modtage lys og kærlighed ved hjælp af tromme, rasle og stemme. Så mød op i Hus 88.

Dans for livet

Danse meditations aften – Dans for livet

Hver anden torsdag, kl. 19.00 – 20.45 er der dans i salen. Det kræver ingen forkundskaber at deltage – bare lysten til at bevæge sig til musik i forskellige stemningslejer og rytmer med de ressourcer og den energi vi har lige den dag. Dansen bliver inspireret af bl.a. De 5 livsrytmer  og af Osho dynamiske meditationer. Medbring evt. liggeunderlag-tæppe-vanddunk og behageligt tøj!

Det er gratis at deltage – men små donationer modtages gerne. Giv gerne besked hvis du kommer >> Link til Facebook

Gayatri Meditation

Hver torsdag kl. 19.00 -20.00 Gayatri Meditation hjemmefra kl. 19 varighed 1 time. Alle er velkommen. >> Link til Facebook

Se aktuelle opslag på Facebook


Ønsker du en større forståelse af dig og dine –
og ønsker du at dykke ned i dit ubevidste skatkammer?
Så prøv La Luna, det er måske noget for dig.

Krystaller – Drømmetydning – Shamanisme – Healing – Håndlæsning – Healingsbilleder – Meditation – Spirituelle rejser

Blangstedgård i Odense SØ – er en bydel med flotte huse, grønne områder og god plads til forskellighed.