Hus 88

Ung Syd – Blangstedgård

Dagundervisning
UngSyds 10. klasse er for dig, som ønsker at dyrke dine personlige interesser og få et nyt og anderledes fokus på faglighed. Med linjerne WORLDWIDE eller MEDIA får du en spændende overbygning på undervisningen i dansk, engelsk og matematik.

Du kan også vælge ekstra undervisning, samt valgfagene fysik, tysk, fodbold, billeddesign og musik.

10. klasse på Blangstedgård     Læs mere om: 10. klasse


Job 10 flytter til Blangstedgård d. 1. januar 2015.
job10Læs mere om: Job10

 

 

facebook youtube

Ungdomsskoleleder:
ERIK RAVN NIELSEN
Tlf. 63 75 30 41
Mobil: 21 26 21 62
e-mail: eran@odense.dk

Afdelingsleder:
SVEN ERIK SCHMIDT
Tlf. 63 75 30 40
Mobil: 26 12 78 37
e-mail: sesc@odense.dk

Skoleleder
Kristina Munk
Tlf. 29 63 10 16


Valgfag
Musik valgfaget er for dig som er vild med musik. Her har du muligheden for at forfølge din interesse for musik, samtidig med at du også får erfaring med at planlægge og gennemføre en musikevent. Undervisningen vil primært foregå i ”Musikmiljø Blangstedgård”, hvor UngSyd råder over 3 musikøvelokaler, 1 lydstudie samt muligheder for instrumentalundervisning.
Læs mere om: Musik, Lys & Lyd

Ungdomsklub
I Blangstedgårds gamle frugtlager er nu blevet omdannet til Rocklageret, der er en ungdomsklub med fokus på musik. Du kan være begynder eller  øvet, men det vigtigste er at du har lysten til at udforske musikken sammen med andre unge.

rocklageretLæs mere om: Rocklageret

Vil du vide mere
Så ring til skoleleder Kristina Munk på tlf. 29 63 10 16 og få en snak eller aftal et besøg på skolen.


UngSyd har afløst Korsløkke Ungdomsskole
Som følge af den nye organisation i Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune blev de fire ungdomsskoler (Dalum, Korsløkke, Rising og Tarup) fra den 1. august 2014 afløst af tre nye ungdomsskoler: UngVest, UngNord og UngSyd.

De tre nye ungdomsskoler fokuserer primært på en helhedsorienteret opgaveløsning i hver sin region, men de vil også samarbejde tæt på byplan. Målet med den nye struktur er altså både at udvikle stærke ungemiljøer i lokalområderne og at markere Odense som en attraktiv og aktivitetsfyldt by for unge.

På UndSyds hjemmeside vil du kunne indhente flere oplysninger om ungdomsskolerne og deres aktiviteter, men du er naturligvis også velkommen til henvende dig direkte til ungdomsskolerne for at høre nærmere.

ungsyd

 

Blangstedgård i Odense SØ – er en bydel med flotte huse, grønne områder og god plads til forskellighed.