Er du alene?


Hvis du er alene og har brug for lidt hjælp i hverdagen?

Så kom – vi finder ud af noget.


Daglig leder af Hus 88 Hans Breith
Hans

Kontortid: mandag – torsdag kl. 8-11
(kan altid kontaktes på tlf. 63 75 68 51 og aftale tid).

Hus 88
Café 88
Kalender

Borgerservice

Mange borgere er i tvivl, når de skal i kontakt med det offentlige, derfor får vi ofte spørgsmålet: Hvor jeg skal jeg gå hen, når…?

I Hus 88 lægger vi vægt på den personlige kontakt og vi vil gerne hjælpe, hvis du har problemer med fx pas, skat, NEM-IDE el. lign. Og i begrænset omfang hjælper og vejleder vi også gerne beboerne i Blangstedgård med IT.

Cykel- og træværksted

I dagtimerne har Hus 88 mange aktiviteter, der især henvender sig til mænd, der gerne vil bruge deres hænder til noget praktisk. Her er bl.a. indrettet værksted i kælderen, så ældre beboere i lokalområdet kan henvende sig og få lappet en cykel etc.

Medarbejderne i Hus 88 står også for den daglige rengøring og vedligeholdelse af bygningerne – samt for pasningen af de grønne områder omkring Cirkus Flik-Flak og Hollufgård Skolen.

OK-Kunst

OK-KUNST er et værkstedsatelier, hvor man kan arbejde skabende inden for en række kunstneriske og kreative områder som fx maleri, tegning og tekstil.

Man kan komme til at arbejde hos os via det kommunale system, hvis man fx er på kontanthjælp eller skal i en form for aktivering. Der er mulighed for at være her, hvis man er i arbejdsprøvning, og det kan også lade sig gøre at tilrettelægge et forløb her, hvis man er på pension eller i andre regi i systemet.
Egen hjemmeside: http://www.ok-kunst.dk

Ensomhed

Citat:
“Da jeg kom til Blangstedgård for en del år siden, var jeg det mest ensomme menneske i verden. Så en dag mødte jeg Hans og han fortalte mig helt spontant sin livshistorie.
Så sagde han: Du skal da komme i morgen og spise et rundstykke sammen med os! Det er flere år siden – og nu, hvor jeg jo går på arbejde hver dag, kommer jeg her ikke så tit … men det betød meget for mig dengang.”

Social vicevært

Længe før det blev almindeligt andre steder i landet at tale om sociale viceværter, er det blevet praktiseret i Hus 88. Husets medarbejdere gør en stor indsats for at bygge bro mellem områdets mest udsatte beboere og det offentlige system. Det indbefatter bl.a. opmærksomhed på beboere i Blangstedgård v/ sygdom, vold i hjemmet, ulykker, antabus m.v.

Arbejdet bygger på mange års erfaring og et samarbejde med det Boligsociale Netværk i Odense.

Vision: Hus 88 som fyrtårn
Sociale viceværter i almene boligområder
Tom Rønning: Odense – en inkluderende by

Tryg By

I Odense Kommune er tryghed blevet sat på dagsordenen og Tryg By-projektet er i dag et samarbejde mellem kommune, boligselskaber og politi.

Læs mere om: TRYG BY

 

Blangstedgård i Odense SØ – er en bydel med flotte huse, grønne områder og god plads til forskellighed.