Dansk mad og fællessang i Hus88

Fredag d. 28. september 2018 inviterer ‘De Sammenspiste’ til en hyggelig aften med dansk mad og fællessang i Hus88. Denne gang er det Kirsten Mougaard og Poul Madsen, der synger for og byder på underholdning i bedste Giro 413 stil:

“Vi har et kæmpe repertoire af festlige og skønne danske sange i vores musikalske skattekiste – Så kom og ønsk en sang…!”

Månestrålen – Hvordan får jeg ram på en mandSolitudevej

Kirsten er kendt som en af Assens’ bakkesangerinder, så det skal nok blive festligt!


‘De Sammenspiste’ serverer en rigtig dansk menu:

FORRET: Velkomst-hapser
HOVEDRET: Stegt flæsk med persillesovs
DESSERT: Hjemmelavet citronfromage

Dørene åbnes kl. 18:00 – tilmelding nødvendig!

Prisen for dette arrangement er 175 kr. (125 kr. for medlemmer) som skal betales ved tilmelding. [Sidste frist for tilmelding d. 25. september]

TILMELDING: Send en e-mail til foreningens kasserer på: axelskytthe@gmail.com (oplys navne og antal) – og indbetal beløbet på foreningens konto: 0400 4020678858 (først til mølle) Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på tlf. 52 39 11 93

!!! … ALLE ER VELKOMNE … !!!

ARRANGØR: ‘De Sammenspiste’

De Sammenspiste er en forening i Blangstedgård, der har til formål, at arrangere kulturelle arrangementer i HUS 88 med udgangspunkt i mad, musik og kultur.

Medlemskab koster 50 kr. om året, som opkræves ved tilmelding til det første arrangement. Som medlem vil man fremover blive inviteret til alle kommende arrangementer og kan, hvis man er interesseret, blive medlem af arrangementsgruppen.

Læs mere på vores facebook-side: De sammenspiste


Tidligere arrangementer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *