Blangstedgårds Alle

Find vej

Blangstedgård ligger omgivet af Niels Bohrs Allé mod syd, samt Lindved Å mod vest og nord. Blangstedgård består af følgende veje: Blangstedgårds Allé, Stammen, Kirsebærgrenen, Blommegrenen, Pæregrenen, Æblegrenen og Brombærranken.

Kohaveskoven og andre grønne områder betyder, at området er stille og roligt, selv om frakørsel 48 på den Fynske Motorvej E20 kun ligger ca. 2 km herfra.


Vis stort kort

I cykelafstand på ca. 1 km findes hhv. Syddansk Universitet, Rosengårdcentret og Butiksbyen med bl.a. Bilka og IKEA – og der er omkring 5 km til Odense centrum.

Find vej i bil
Fra Bilka-krydset mellem Niels Bohrs Allé og Ørbækvej følges Niels Bohrs Allé mod øst. I den 1. rundkørsel ca. 700 m fremme følges den 3. vej – der er skilt mod Blangstedgård og vejen hedder Blangstedgårds Allé. Bemærk at vejen ender blindt ved Hus 88 efter ca. 500 m.

By- og lokalbusser
Der er forbindelse til og fra Odense Banegård Center med bybus, og ruterne 60 og 61 (mod Tornbjerg) har stoppested på Blangstedgårds Allé. Se køreplaner og andre informationer om de offentlige transportmidler, der kører til og fra Blangstedgård: FynBUS – Odense

Find vej på cykel
Odense har gennem flere år været kendt som “Cyklisternes By” og systemet af cykelstier er meget udbygget. Har du brug for inspiration til den næste cykeltur i Odense – eller vil du bare finde den hurtigste vej gennem byen, så er der hjælp at hente her.

Odense Letbane
Ifølge lokalplanen vil der indenfor få år blive bygget en letbane i Odense, der skal forbinde Odense Centrum med det nye sygehus. Letbanen vil få stoppested ca. 1 km fra Blangstedgård.

Blangstedgård i Odense SØ – er en bydel med flotte huse, grønne områder og god plads til forskellighed.