Hus 88

Den Fynske Stenklub

Vi holder møde hver måned i Hus 88. Her vil også typisk være foredrag med et geologisk indhold af både faggeologer og amatører.

Stenslibning og sølvarbejde: Vi mødes hver mandag aften i vinterhalvåret kl. 18.30-21.30 i vore værksteder, som ligger i kælderen til Hus 88, indgang D.

Kom og vær med til vores mandagsaftener med stenslibning og sølvarbejde.

Du kan medbringe egne sten eller finde et stykke slibemateriale i en af vore kasser med sten, til fri afbenyttelse. Vi hjælper dig naturligvis med råd og vejledning. Er du ikke medlem af Den Fynske Stenklub kan du deltage et par aftener, derefter kræves medlemskab. Prisen er 30 kr. pr gang.

Studiegrupper: Kan dannes efter interesse og behov.

Strandture: Der arrangeres flere ture til interessante strande både forår og efterår. Medlemmer af den fynske Stenklub interesserer sig også meget for den lokale geologi og arrangerer ture til kysterne omkring Fyn og Langeland.

Den fynske Stenklub er en forening af amatører, der interesserer sig for strandsten, mineraler, fossiler, ædelsten, slibning af sten og almene geologiske emner, så som istiderne, herunder hvordan Danmark blev skabt. Men også spørgsmål om vulkaner, jordskælv, kontinentpladernes bevægelser og meget andet geologisk stof. Den fynske Stenklub blev stiftet i 1968 og er landets ældste.

Medlemskab: Stenklubben optager medlemmer med interesse for geologiske mener af enhver art. Alle over 8 år kan blive medlem. Du kan også bare møde op til et af vores møder.

Kontakt: Har du spørgsmål om klubben, geologi eller måske et fund, du har gjort, kan du kontakte klubbens formand på: mail@fynskestenklub.dk

Se også:

Strandstengruppen mødes hver anden torsdag kl. 19.00 i Davinde Stenmuseum, hvor skiftende emner bliver belyst. Alle kan medbringe hvad de evt. har fundet.


LÆS MERE HER:
AKTIVITETER
HUS 88
CAFÉ 88
FIND VEJ

Blangstedgård i Odense SØ – er en bydel med flotte huse, grønne områder og god plads til forskellighed.