Odense Social-Filantropiske Boligselskab

Lejligheder

De fleste boliger på Blangstedgård er lejligheder…

Almene boligselskaber:

Privat udlejning:

Andelsboligforeninger:

Ejerboliger:

Ungdomsboliger:

Blangstedgård ligger i cykelafstand fra både Syddansk Universitet, University College Lillebælt og flere andre uddannelsessteder i Odense SØ, derfor er det et godt sted at bo som studerende.

I området er der flere valgmuligheder:

Ungdomsboliger i Odense skal søges
via: www.studiebolig-odense.dk

I Blangstedgård er der også andre små lejligheder, som det også kan være aktuelt for studerende at leje eller købe. De fleste administreres af de store boligselskaber, men hvis man ønsker at købe en ejerlejlighed eller andelsbolig er dette også en mulighed. Disse annonceres i dagspressen og sælges af den enkelte ejer privat eller via ejendomsmægler.

Ældrevenlige boliger:
Da byggeriet på Blangstedgård blev etableret i 1987/88, var det et ønske, at alle uanset alder skulle kunne bo og leve her. Der er derfor allerede fra starten blevet bygget mange boliger, der opfylder de særlige behov, som seniorer kan have i deres bolig.

Blangstedgård rummer en del seniorboliger, der placeret i stuen eller – i bygninger med elevator – på 1. eller 2. sal. I nogle boliger er der elektroniske hjælpemidler – automatisk døråbner, elektronisk kalde- og overvågningssystemer m.m. – hvilket kan lette livet for både handicappede og ældre.

Blangstedgård i Odense SØ – er en bydel med flotte huse, grønne områder og god plads til forskellighed.